آموزش تهیه آش دندونی

آش دندونی یکی از آش های سنتی ایرانی هاست که  از قدیم رسم بر این بوده که اولین دندون بچه که در حال بیرون آمدن از لثه بود این آش را درست کنند و در بین دوستان و همسایگان پخش کنند.و معتقد بودند با خوردن و درست کردن این آش , بقیه دندون های بچه راحتر رشد خواهد کرد.آش دندونی

مواد لازم برای تهیه آش دندونی

  • گندم  پوست کنده   1 پیمانه
  • نخود   1 پیمانه
  • لوبیا قرمز   1/4 پیمانه
  • لوبیا چیتی   1/4 پیمانه
  • پیاز درشت   2 عدد
  • آب قلم یا آب گوشت   1 الی 2 لیتر
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  •  پیاز داغ ، گردوی خرد شده و کشمش برای تزیین  به میزان دلخواه

اوقات خوش منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

hotel طب کاران نامی آشنا در صنایع پزشکی ایران BOOM Studio Tabriz وبلاگ آغوش Nahadab معرفی کالا ... قیمت روز و خرید انواع اسپیکرهای پرتابل و سیمی